Barum
Polaris 3

Barum:
Barum gyár Csehországban kezdte meg működését cipőgyárként 1924-ben. A márka 1993 óta a Continental AG. vállalatcsoport részét képezi. A Barum márkával a Continental AG. az alsó-közép kategóriában kívánja képviseltetni magát, átadva a gyáróriás nagyon sokévi gumigyártásban szerzett tapasztalatait. Jelenleg a Barum márkájú gumiabroncsok a Continental bármely európai gyárában készülhetnek, mely biztosíték lehet számunkra a gyártással kapcsolatos kiváló minőségre.

Barum Polaris 3
A Barum mérnökeinek az új Polaris 3 gumiabronccsal ismét sikerült jelentősen felülmúlniuk egy előd modell teljesítményét. Ez az innovatív, biztonságos és univerzális téli abroncs közel 5%-kal nagyobb futásteljesítményt biztosít, ugyanakkor több mint 5%-kal alacsonyabb gördülési ellenállással rendelkezik. Az elmúlt 40 évben a Barum márkanév egybeforrt a biztonságos és a gazdaságos abroncsok fogalmával. A téli gumiabroncsok terén a Barum tradicionálisan az univerzális felhasználásra törekszik. Az alacsonyabb gördülési ellenállás csökkenti az üzemanyag-fogyasztást, és így mérsékli a levegőbe juttatott káros anyagok mennyiségét. A Barum mérnökei egy további csatornát integráltak az új Polaris 3 gumiabroncs vállblokkjaiba, így csökkentve az ellenállás mértékét. „Ezzel a csatornával csökken a futófelületben keletkező feszültség, így mérséklődik a gördülési ellenállás. Ennek köszönhetően kevesebb üzemanyag szükséges ugyanazon út megtételéhez, és ezzel a környezeti terhelés is jelentősen csökken,” magyarázza az új Polaris 3 gazdasági előnyeit Mareile Noga, a Barum egyik abroncsfejlesztője.
A különálló blokkok homogén nyomáseloszlása az átlós irányú és eltérő mélységű kapaszkodó éleknek is köszönhető. Ez az egyenletes nyomáseloszlás lassítja az új Barum gumiabroncs utófelületének kopását, ezáltal kölcsönözve rendkívül magas futásteljesítményt.
A Barum az új Polaris 3 abroncsával olyan megoldást kínál, amely tökéletes választás a biztonságos vezetést és a gazdaságosságot szem előtt tartó vezetők számára. A személygépjárművek és a SUV-ok számára kifejlesztett új abroncs az előd modellhez képest változatlan áron kapható. A SUV-ok számára is felhasználható abroncsok oldalfalán külön jelölés utal arra, hogy a termék az öszkerékmeghajtású járművek által támasztott követelményeknek is mindenben megfelel.
Jellemzők:
- Csökkentett gördülési ellenállás az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás érdekében
- A kiváló tapadás havas úton rendkívül jó megállást és elindulást biztosít
- Jobb kezelhetőség vizes útfelületen
- A mérsékelt kopás nagyobb futásteljesítményt eredményez

gumiterminal
165/80R13 83T
F
C
71dB
17 930 Ft
db
raktáron
Ingyenes házhozszállítás
gumiterminal
165/80R14 85T
F
C
71dB
18 710 Ft
db
raktáron
Ingyenes házhozszállítás