Információk:

Kedves Ügyfeleink!

Amennyiben az oldalunkon a készlet menüsávban „Raktáron” kiírást találnak, kérjük rendeljék meg az abroncsokat a weboldalunkon keresztül, és kollégáink azonnal lefoglalják önöknek a kiválasztott gumikat, majd később felveszik Önökkel a kapcsolatot egyeztetés céljából. Ha a raktárkészletnél 4db-nál kisebb készletet lát és többet szeretne rendelni, akkor érdeklődjön a +06 30 619 0677 telefonszámon az árról és a szállítási határidőről. Cégünknél csak készpénzes, illetve banki előreutalással történő fizetés lehetséges.

Megrendelés

Az áruházban látható termékek ára az általános listaárból internetes vásárlási kedvezménnyel csökkentett bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót és a termékdíjat is tartalmazza. A könnyűfém felniknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, csavarokat viszont csak abban az esetben, amennyiben ez a felszereléshez feltétlenül szükséges. Az acél tárcsák ára nem tartalmazza a csavarok árát. A Flotta Szerviz Kft. internetes áruházában a vásárlás interneten, és telefonon keresztül lehetséges. (Kérjük kedves vásárlóinkat, ha van lehetőségük, az internetes megrendelési módot válasszák!) A kiválasztott termék mellett a „Kosárba” gomb megnyomásával adhatja le a rendelését

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén, vagy házhozszállítás esetén a futárnak fizeti. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti.

Házhoz szállítás/Áru átvétele

Kiszállítás esetén a fizetés a termék átvételekor, készpénzben történik a futárnál. Amennyiben az oldalunkon az Ön által megrendelni kívánt termék mellett „RAKTÁRON” kiírást talál, és a rendelését 10:00 óráig leadja weboldalunkon vagy telefonon keresztül, 2 - 5 munkanapon belül (reggel 8 és délután 17 óra között ) megérkezik a termék a kívánt címre. Amennyiben nincs raktárunkon a kívánt gumiabroncs, kérjük hívja a Kapcsolat menüpontban található telefonszámok egyikét, és kollégáink tájékoztatják Önt a szállítási határidőről. Az áru átvételekor a vevő a futárnál aláírással igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. A számlát az áruról és a szállítás költségéről a kiszállított termék csomagolására ragasztva, vagy a csomagoláson belül találja meg.

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 117/1991. (IX.10.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

Cégünk az általa eladott új termékekre 12 hónap garanciát vállal. Az ettől eltérő garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve. A jótállási idő kezdete a számla dátuma, amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre, valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat, továbbá a gyártó előírásait betartják. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Flotta Szerviz Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása.
A garanciális igény bejelentésnek tartalmaznia kell: bejelentő nevét, az abroncs részletes adatait (méret, mintázat, terhelhetőség, gyártási szám, maradvány csatornamélység,) a hiba leírását, a vásárlói számla sorszámát, a használt járművön az abroncs felszerelési helyét. A garanciális igény elbírálását a gumiabroncs importőr végzi. A jogos reklamációnak elismert abroncsot Flotta Szerviz Kft. a vevő kérésére új abroncsra cseréli, vagy annak árát megtéríti.

A garanciális igény nem érvényesíthető:

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.

Az eladó felelősségvállalása

Flotta Szerviz Kft. nem vállal felelősséget az elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. Flotta Szerviz Kft. fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. Flotta Szerviz Kft. nem vállal felelősséget sem a látogatók, sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem. Mivel Flotta Szerviz Kft. mint kereskedő lép fel az abroncsgyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen olyan kárért, amely a vásárlás után közvetlenül vagy közvetve a gumiabroncsokkal kapcsolatos műszaki meghibásodással, balesettel, töréskárral kapcsolatos. Ön kijelenti, hogy a harmadik személy által a Flotta Szerviz Kft. -n keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be Flotta Szerviz Kft-t, és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.

A vásárló felelősségvállalása

A megrendelő tudomásul veszi, hogy rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és az itt leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik. Megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően. Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti Flotta Szerviz Kft. számára. Ilyen esetben a többletköltség összegéről Flotta Szerviz Kft. számlát állít ki.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Flotta Szerviz Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók Flotta Szerviz Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen Flotta Szerviz Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.