Goodyear - Az év gumigyártója díj

2013 április 10 hírek


Goodyear az év gumiabroncs gyártó vállalata

Mozgalmas éven van túl a Goodyear gumiabroncs gyár. A prémium gumikról elhíresült cég, értékes díjakkal lett gazdagabb a 2012-es esztendőben.
A Tire Technology International rendezvény, illetve annak huszonegy főt számláló szakmai zsűrije, a Goodyearnek ítélte meg az innovációs díjat, ezzel emelve a céget, az év gumiabroncs gyártójává. Az indoklásban kiemelték a Goodyear számos beruházását, illetve különböző együttműködéseit (Pl. a FIA-val), amivel hozzájárult a gumiipar fejlődéséhez és a vezetés biztonságosabbá tételéhez.

A Time magazin is a Goodyear gumik mellett

A már önmagában nagy szónak számító – gumis szakmai – díj mellett, a Time magazin is jelölte a Goodyeart az „év találmánya” díjára. A jelölést azért a technológiáért zsebelhette be a cég mérnök stábja,mely rendszer lényege egy olyan megoldás, amely önfelfújó gumiabroncsokat eredményez. A megoldással a Goodyear erősen tromfolja a defekttűrő gumiabroncsokat. A sajtótájékoztatón nem is győzte elégedettségét és háláját kimutatni Jean-Claude Kihn a Goodyear gumiabroncs gyár technikai vezetője.